Velkommen til
Curry Leaves

Smagen af det Indiske køkken

Jobs

Tjener

Vi leder efter en venlig, smilende og service minded person til at betjene vores kunder. Hvis du er interesseret, ring eller skriv en mail til os for at høre nærmere!

Opvasker

Vi leder efter en opvasker, der er omhyggelig og kan klare opgaver i en rask tempo. Hvis du er interesseret, ring eller skriv en mail til os for at høre nærmere!

Prøv vores buffet! Du kan vælge mellem suppe, 2 forretter, 8 hovedretter, naan, ris og fri isbar!

Nyheder

Vi er igen åbne for både dine-in og Take-away

Dog er der nogle retningslinjer, som vi skal huske at tage højde for.

Hvis i vil spise indenfor, skal alle i selskabet kunne fremvise et gyldigt coronapas(vaccination eller en negativ test som er højst 72 timer gammel). Alle gæster skal medbringe mundbind/visir, og benytte det når de ikke sidder ned.

Der vil fortsat være mulighed for at bestille både a la carte og buffet. Under genåbningen tilbyder vi et begrænset menukort. Hvis man ønsker en ret fra det oprindelige menukort, skal det forudbestilles mindst 1 dag før. Det oprindelige menukort kan findes på vores hjemmeside (www.curryleaves.dk).

Bordreservationen skal enten ske via 74 44 29 29 eller gennem bookingsfunktionen på Curryleaves.dk. Vi opfordrer alle vores gæster at bestille i god tid, så vi kan være bedst mulig forberedte og give jer den bedste oplevelse/service.

Takeaway menukortet kan findes på vores hjemmeside.

OBS Udendørsservering åbner først i juli.

Vi glæder os mega meget til at tage imod vores dejlige gæster igen! Vi har savnet jer!

Kærlige hilsner,
Curry Leaves Team.

"Mega mad oplevelse! " 1. januar 2021 - En Tripadvisor-rejsende Læs 424 anmeldelser af Curry Leaves
 
kontrol rapport

© Copyright 2021. All rights reserved