menu123

Velkommen til
Curry Leaves

Smagen af det Indiske køkken

Forretter

Der serveres tre forskellige dips sammen med alle forretter. Vegetar retter er markeret med (V)

1. Rolls – 79 kr

2 stk. Indiske ruller

a) Oksekød

2. Bhajee – 79 kr (V)

7 stk. Grøntsager indbagt i kikærtemos.

a) Løg

b) Aubergine

c) Kartoffel

3. Samosa – 79 kr (V)

2 stk. Indbagt kartofler, ærter og masala.

4. Cutlet – 79 kr

4 stk. Indiske friturestegte fiskeboller.

5. Pappadam – 45 kr (V)

2 stk. store krydrede chips.

6. Chicken Tikka – 79 kr

Seks kyllingestykker med salat.

Hovedretter

Hovedretterne serveres med enten ris eller naan. Fri salatbar inkluderet. Vegetar retter er markeret med (V).

7. Curry

Kød vendt i en mild krydret sovs.

a) Kylling – 159 kr

b) Lammekød – 169 kr

c) Svinekød – 159 kr

d) Oksekød -159 kr

e) Fisk, 1 stk Laks – 189 kr

g) Kartofler – 149 kr (V)

8. Tikka-Masala

Kød marineret i urter og krydderier.

a) Kylling – 159 kr

b) Lammekød – 169 kr

c) Tigerrejer 8- 10 stk. – 189 kr

d) Kartofler – 149 kr (V)

9. Vindaloo

Kød vendt i en stærk krydret sovs.

a) Kylling – 159 kr

b) Lammekød – 169 kr

c) Oksekød – 159 kr

10: Butter Chicken – 169 kr

Kylling marineret og vendt i en cremet og krydret sovs blandet med nødder.

11. Chili Chicken – 169 kr

Kylling vendt i en stærk chili sovs.

12. Briyani

Sauteret basmati ris med det valgte tilbehør.

a) Kylling – 169 kr

b) Lammekød – 169 kr

c) Grøntsager – 159 kr (V)

d) Stegt ris med grøntsager og æg – 159 kr

13. Naan

Indisk fladbrød

a) Classic Naan – 45 kr

b) Oste Naan – 50 kr

c) Hvidløgs Naan – 45 kr

d) Butter Naan – 45 kr

e) Ceylon Parota (2 stk.) – 45 kr

Curry Leaves Specialiteter

Specialiteterne serveres med enten ris eller naan. Frit salatbar er inkluderet. Vegetar retter er markeret med (V).

14. Pallac Paneer – 159 kr (V)

Spinat ret med indisk ost.

15. Pallac Chicken – 159 kr

Spinat ret med kyllingestykker.

16. Dall curry – 149 kr (V)

Linser vendt i en mild krydret sovs.

17. Devil Curry

Stærk sovs, hvori det valgte tilbehør anvendes.

a) Kylling – 159 kr

b) Lammekød – 169 kr

c) Svinekød – 159 kr

d) Oksekød – 169 kr

e) Seafood – 169 kr

18. Jaffna Kothu – 189 kr

Oksekød blandet med rothi stykker og røræg.

19. Tandoori

Populær krydderi blanding i det indiske køkken, der består af ingefær, hvidløg og masala.

a) Kylling – 159 kr

b) Tigerrejer – 229 kr

20. Tandoori Nudler – 189 kr

Kyllingekød krydret og blandet med grøntsager og nudler – serveres uden ris.

21. Kuruma

Det valgte tilbehør marineret i kokosmælk og mild cremet sovs. Retten indeholder nødder.

a) Kylling – 189 kr

b) Vegetar – 159 kr (V)

22. Chana Chaat med Pappadam – 159 kr (V)

Kikærter med krydderier og special koriander. Serveres uden ris og naan.

23. Chana Masala – 159 kr (V)

Sovs med kikærter og krydderier.

Andre retter

Børneretter(fri salatbar og isbar inkluderet), supper og salater.

24. Børneretter – 99 kr

a) Nuggets med pomfritter

b) Spaghetti Bolognese

c) Spaghetti Carbonara

d) Penne Carbonara

25. Supper

Hvis man ønsker naanbrød til supperne kan det bestilles ved siden af.

a) Dall suppe – 89 kr (V)
Karry og linse suppe

b) Kylling og karry suppe – 89 kr

 

 

 

 

Dessert

26. Is m. 3 kugler – 45 kr

27. Is m. Mango – 65 kr

28. Is m. Frugtsalat – 75 kr

 

 

Speciel Dessert - (En dag før ordre)

29. Cocktail Is - 85 kr

30. Gulab Jamun og Vaniljeis - 85 kr

31. Kesari - 65 kr

32. Payasam - 45 kr

33. Rasgulla med tørre frugter og nødder - 85 kr

Prøv vores buffet! Du kan vælge mellem suppe, 2 forretter, 8 hovedretter, naan, ris og fri isbar!

Nyheder

Vi er igen åbne for både dine-in og Take-away

Dog er der nogle retningslinjer, som vi skal huske at tage højde for.

Hvis i vil spise indenfor, skal alle i selskabet kunne fremvise et gyldigt coronapas(vaccination eller en negativ test som er højst 72 timer gammel). Alle gæster skal medbringe mundbind/visir, og benytte det når de ikke sidder ned.

Der vil fortsat være mulighed for at bestille både a la carte og buffet. Under genåbningen tilbyder vi et begrænset menukort. Hvis man ønsker en ret fra det oprindelige menukort, skal det forudbestilles mindst 1 dag før. Det oprindelige menukort kan findes på vores hjemmeside (www.curryleaves.dk).

Bordreservationen skal enten ske via 74 44 29 29 eller gennem bookingsfunktionen på Curryleaves.dk. Vi opfordrer alle vores gæster at bestille i god tid, så vi kan være bedst mulig forberedte og give jer den bedste oplevelse/service.

Takeaway menukortet kan findes på vores hjemmeside.

OBS Udendørsservering åbner først i juli.

Vi glæder os mega meget til at tage imod vores dejlige gæster igen! Vi har savnet jer!

Kærlige hilsner,
Curry Leaves Team.

"Mega mad oplevelse! " 1. januar 2021 - En Tripadvisor-rejsende Læs 424 anmeldelser af Curry Leaves
 
kontrol rapport

© Copyright 2021. All rights reserved